Catering Wielkanocny

stopka

Zamówienia można odbierać w dniach 28 i 29.03.2024 (tj. czwartek i piątek) w godzinach do ustalenia

Zupy:
  • żur staropolski z białą kiełbasą - 20 zł/litr
  • żur czysty - 14 zł/litr
  • barszcz czerwony - 12 zł/litr
  • rosół polski - 14 zł/litr
  • flaki wołowo - drobiowe - 38 zł/litr (zamówienie min. 2l)
Potrawy:
  • polędwiczka wieprzowa sosie kurkowym - 32 zł/porcja 15-18dag
  • rolada wołowa - 23 zł/szt
  • roladka z karczku - 18 zł/szt
  • de vollaile - 17 zł/szt
  • pierś lub schab faszerowany serem feta i szpinakiem, owinięty wędzonym boczkiem - 19 zł/szt
  • galaretka drobiowa - 6 zł/szt
  • galereta wieprzowa z golonki - 23 zł/szt (2 duże porcje)
  • gołąbki z ryżem i pieczarkami - 35 zł/kg
  • pierogi ruskie - 28 zł/kg
  • pasztet wieprzowy - 45 zł/kg
  • krokiety kapusta i pieczarki - 32 zł/kg
  • krokiety ser żółty i pieczarki - 35 zł/kg
  • bigos staropolski - 35 zł/kg
  • gołąbki z ryżem i mięsem - 35 zł/kg + sos pomidorowy 7 zł/0.5l
  • kluski śląskie - 26 zł/kg
  • sałatka tradycyjna jarzynowa - 35 zł/kg
  • ćwikła z chrzanem - 16 zł/20 dag
Wyroby pieczone:
  • szynka wieprzowa - 44 zł/kg
  • karkowka wieprzowa - 47 zł/kg
  • schab wieprzowy - 48 zł/kg
  • boczek wieprzowy - 44 zł/kg
Wyroby wędzone:
  • szynka wędzona - 45 zł/kg
  • karkówka wieprzowa - 47 zł/kg
  • schab wieprzowy - 48 zł/kg
  • boczek wieprzowy - 44 zł/kg
  • polędwiczka wieprzowa - 55 zł/kg
Inne wyroby:
  • kiełbasa surowa - 30 zł/kg
Ciasta:
  • keks świąteczny z bakaliami - 30 zł/kg
  • sernik firmowy - 120 zł/blaszka +/- 26x32cm
  • szarlotka - 100 zł/blaszka +/- 26x32cm
Zmówienia prosimy składać telefonicznie lub osobiście