Catering Wigilijny
Oferujemy na zamówienie catering wigilijny
Oferta ważna na rok 2024
Zamówienia proszę składać telefonicznie +48 604 712 157
Odbiory zamówień w dniach 22 i 23 grudnia w godzinach do ustalenia indywidualnie
Zupy:
- barszcz czerwony - 15 zł/litr
- zupa grzybowa 28 zł/litr
Potrawy:
- roladka z karczku - 20 zł/szt
- de vollaile - 19 zł/szt
- pierś lub schab faszerowany serem feta i szpinakiem, owinięty wędzonym boczkiem - 21 zł/szt
- galaretka drobiowa - 7 zł/szt
- gołąbki z ryżem i pieczarkami - 363 zł/kg
- pierogi ruskie - 32 zł/kg
- pierogi kapustą i pieczarkami - 34 zł/kg
- krokiety kapustą i pieczarkami - 38 zł/kg
- krokiety z serem żółtym i pieczarkami - 40 zł/kg
- paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i pieczarkami - 7 zł/szt
- uszka z grzybami - 65 zł/kg
- uszka z pieczarkami - 62 zł/kg
- ryba po grecku tilapia - 20 zł/porcja
- farsz do ryby po grecku - 29 zł/kg
- bigos staropolski - 38 zł/kg
- gołąbki z ryżem i mięsem - 37 zł/kg + sos pomidorowy 6zł/0.5l
- kluski śląskie - 26 zł/kg
- sałatka tradycyjna jarzynowa - 27 zł/kg
Wyroby wędzone:
- szynka wieprzowa - 45 zł/kg
- karkówka wieprzowa - 46 zł/kg
- schab wieprzowa - 47 zł/kg
- boczek wieprzowy - 45 zł/kg
Wyroby pieczone:
- szynka wieprzowa - 45 zł/kg
- karkówka wieprzowa - 46 zł/kg
- schab wieprzowy - 47 zł/kg
- boczek wieprzowy - 45 zł/kg
- polędwiczka wieprzowa - 57 zł/kg
Ciasta:
Zmówienia prosimy składać telefonicznie lub osobiście- keks świąteczny z bakaliami - 34 zł/kg
- sernik firmowy - 130 zł/blaszka +/-26x32cm
- szarlotka - 120zł/blaszka +/-26x32cm