Catering

stopka
Zmówienia prosimy składać telefonicznie pod nr +48 604-712-157 lub osobiście

Zupy:
  • żur staropolski z białą kiełbasą - 18 zł/litr
  • żur czysty - 11 zł/litr
Potrawy:
  • polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym - porcja 15-18dag/24 zł
  • roladka z karczku - 15 zł/szt
  • de vollaile - 15 zł/szt
  • pierś lub schab faszerowany serem feta i szpinakiem, owinięty wędzonym boczkiem - 16 zł/szt
  • galaretka drobiowa - 6 zł/szt
  • gołąbki z ryżem i pieczarkami - 27 zł/kg
  • pierogi ruskie - 26 zł/kg
  • pierogi kapusta i pieczarki - 28 zł/kg
  • krokiety kapusta i pieczarki - 25 zł/kg
  • krokiety ser żółty i pieczarki - 28 zł/kg
  • bigos staropolski - 33 zł/kg
  • gołąbki z ryżem i mięsem - 25 zł/kg + sos pomidorowy 6zł/0.5 l
  • kluski śląskie - 25 zł/kg
  • sałatka tradycyjna jarzynowa 26 zł/kg
Wyroby wędzone:
  • polędwiczki wieprzowe wędzone - 52 zł/kg
  • szynka wieprzowa - 42 zł/kg
  • karkówka wieprzowa - 44 zł/kg
  • schab wieprzowy - 47 zł/kg
  • boczek wieprzowy - 44 zł/kg
  • kiełbasa wieprzowa wędzona - 32 zł/kg
  • udko z kurczaka - 18 zł/kg
  • ser typu Capri 10 zł/kg
Wyroby pieczone:
  • szynka wieprzowa - 42 zł/kg
  • karkowka wieprzowa - 44 zł/kg
  • schab wieprzowy - 47 zł/kg
  • boczek wieprzowy - 42 zł/kg
Inne wyroby:
  • kiełbasa surowa - 27 zł/kg
Ciasta:
  • keks świąteczny z bakaliami - 28 zł/kg