Zupy:
- żur staropolski z białą kiełbasą - 18 zł/litr
- żur czysty - 11 zł/litr
Potrawy:
- polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym - porcja 15-18dag/24 zł
- roladka z karczku - 15 zł/szt
- de vollaile - 15 zł/szt
- pierś lub schab faszerowany serem feta i szpinakiem, owinięty wędzonym boczkiem - 16 zł/szt
- galaretka drobiowa - 6 zł/szt
- gołąbki z ryżem i pieczarkami - 27 zł/kg
- pierogi ruskie - 26 zł/kg
- pierogi kapusta i pieczarki - 28 zł/kg
- krokiety kapusta i pieczarki - 25 zł/kg
- krokiety ser żółty i pieczarki - 28 zł/kg
- bigos staropolski - 33 zł/kg
- gołąbki z ryżem i mięsem - 25 zł/kg + sos pomidorowy 6zł/0.5 l
- kluski śląskie - 25 zł/kg
- sałatka tradycyjna jarzynowa 26 zł/kg
Wyroby wędzone:
- polędwiczki wieprzowe wędzone - 52 zł/kg
- szynka wieprzowa - 42 zł/kg
- karkówka wieprzowa - 44 zł/kg
- schab wieprzowy - 47 zł/kg
- boczek wieprzowy - 44 zł/kg
- kiełbasa wieprzowa wędzona - 32 zł/kg
- udko z kurczaka - 18 zł/kg
- ser typu Capri 10 zł/kg
Wyroby pieczone:
- szynka wieprzowa - 42 zł/kg
- karkowka wieprzowa - 44 zł/kg
- schab wieprzowy - 47 zł/kg
- boczek wieprzowy - 42 zł/kg
Inne wyroby:
- kiełbasa surowa - 27 zł/kg
Ciasta:
- keks świąteczny z bakaliami - 28 zł/kg